Vad är ett webbhotell?

Ett webbhotell är en form av tjänst där flera kunder delar på en hårdvaruplattform, i vårt fall baserat på flera servrar som arbetar tillsammans i ett så kallat serverkluster.

Fördelarna är att vi kan erbjuda billiga och effektiva tjänster för dig som behöver plats för din hemsida eller andra tjänster som använder Linux eller Windows.

Vi använder Linux med senaste versionerna av NGINX och Apache, MySQL och PHP och Windows 2012 server med senaste versionerna av ASP.NET, PHP, MySQL och MS SQL.

Till alla webbhotellstjänster ingår gratis e-postlösning från en av de världsledande e-postplattformarna, SmarterMail. Din e-post kan du komma åt med både POP, IMAP och via vår webbmail. Du kan också använda gemensamma kalendrar och en rad andra tjänster kopplade till e-posten. Självklart kan du använda din e-post i din mobiltelefon, oavsett vilken sorts mobiltelefon du har. Som tillval finns även möjligheten till ActiveSync.

Vi tar backuper kontinuerligt på era webbplatser och vi kan därför återställa alla tjänster om något skulle gå fel med just din webbplats eller om det, trots vårt hårda arbete för att övervaka och hålla högsta tillgänglighet, skulle inträffa något med serverplattformen.

Beställ webbhotell