Personuppgiftspolicy

New user? Sign up here...

VirtualCenter strävar efter att skydda sina kunders personliga integritet. Vi har utvecklat följande policy för att meddela hur vi samlar och använder information på VirtualCenter.

Vi samlar viss information från våra kunder för fakturering och till administrativa ändamål. Av den insamlade informationen utlämnas ingenting till utomstående källor. Du är själv ansvarig för att våra uppgifter är korrekta, vilket innebär att det är viktigt att anmäla ändrade adresser, telefonnummer etc. För detta finns en automatiserad funktion i vår kontrollpanel.

Ibland får vi förfrågningar om exempel på sajter som VirtualCenter har på sina servrar. Om du vill att din sajt ska vara tillgänglig som exempel, vänligen kontakta info[at]virtualcenter.se. Ingen information förutom namnet på din sajt lämnas ut till den som efterfrågar information. Personlig information som finns på kundens sajt är kunden själv ansvarig för.

Säkerhetssystem finns på plats för att skydda mot förluster, ändringar och korrumpering av data. Kunden är själv ansvarig för att försäkra om att endast de själva och av dem godkända personer har tillgång till deras konton. Misstänkta händelser av otillåten användning av en kunds konto måste omedelbart anmälas till VirtualCenter support, abuse[at]virtualcenter.se. Denna sajt innehåller länkar till utomstående källor utanför VirtualCenter's webbsajt. VirtualCenter är inte ansvariga för innehåll på dessa sajter.

VirtualCenter hänvisar även till Personuppgiftslagen (PUL) om vilken du kan läsa mer av här: http://www.riksdagen.se/webbnav/index.aspx?nid=3911&bet=1998:204

Om ni har några frågor angående våra tjänster, vänligen kontakta oss.Språk: