VirtualCenter co-location

I ett mycket kraftfullt datacenter i ett bergrum i Stockholm erbjuder VirtualCenter dig en högkvalitativ och säker co-locationtjänst, där du har möjlighet att outsourca hela din IT-miljö.

VirtualCenter har arbetat med co-location sedan 1998 och vi har erfarenhet av co-location och storskalig systemdrift vilket ger dig som kund professionell service och support.

Vår co-locationtjänst ger dig full kontroll över dina servrar samtidigt som du får den din verksamhet kräver. Ditt företag behöver ej längre tänka på saker som internetkapacitet, ström, kyla, backup, dieselgeneratorer och övervakning.

När du outsourcar din serverdrift, så kallad co-location, till VirtualCenter, så ger det dig mer tid att fokusera på ditt företags kärnverksamhet. Vi har även möjlighet att ta hand om den direkta driften av dina servrar om du så önskar.

Dina co-location servrar placeras i vårt toppsäkra datacenter som är bemannat dygnet runt och driftas samt övervakas av en mycket kunnig teknisk personal. Tillträde till datacentret är möjligt dygnet runt vid köp av minst halvskåp.

Alla komponenter i datacentret övervakas dygnet runt, detta gör det möjligt för servicepersonal att påbörja felsökning och felavhjälpning inom några minuter.

Vårt IP-nät är ett av de snabbaste och stabilaste i landet och kopplat med direktlänkar ut i Europa. Anslutningarna till datacentret är kopplade via helt oberoende vägar.

VirtualCenter använder endast partners kända för sin höga kvalitet, såsom Cisco, Dell, HP, Telenor och Telia International Carrier för att säkerställa drift och möjlighet att leverera högkvalitativa tjänster.

Alla våra tjänster är uppkopplade med 10 gigabitslänkar och våra priser på bandbredd är mycket konkurrenskraftiga.

Vi erbjuder co-location för enstaka serverar, halv- och helskåp med möjlighet till full redundans för elektricitet och internetförbindelse.

Vill du veta mer om våra co-locationtjänster? Kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en totallösning som passar dina hosting- och serverbehov.

Du kan kontakta oss för mer information på:

Telefon: 08-525 09 740
E-post: info@virtualcenter.se

Begär offert